Hate will fuel your rage

            2010-09-21    09:11:12    Allmänt    1 Kommentarer   + Permalink


Kunde som vanligt inte sova inatt, men jag tog mig ändå i kragen och tvingade mig iväg på skolan trots att jag höll på att kvävas av mig själv i vanlig ordning. En helt vanlig tisdag, en helt vanlig jävla morgon..

Så jag hinkade i mig kaffe, tvingade i mig min äckliga frukost och satte mig på en buss som var full med idioter för att sedan stå och bli blöt mitt i centrum bland ännu fler idioter, bytte buss och situationen med mongon upprepade sig som varje kollektiv resa.. Gick upp för trapporna, med en baktanke om multimedia denna morgon.

Men tji fick jag, och en spark i skrevet också.

Skattjakt.. Lek, fram till halv två då jag får gå hem.
Perfekt, jag som älskar att leka med småkids. Jag känner mig för gammal för gymnasiet, så gissa hur uråldrig jag känner mig för dagiset jag går på.

Nej, jag funderar på att hoppa av igen och ta upp studierna på distans genom en riktig skola. För det här orkar jag fan inte med längre, mitt blodtryck och mina nerver klarar fan inte av en till dag av patetiska lekar, fika med en klass jag inte vill kännas vid och allt annat som John Bauer tycker att vi borde hållas med.

Ett jävla fjaskeri. Joll.. Dalt.. Allt jag hatar så mycket att det faktiskt fysiskt kryper i kroppen av obehag och illamående när jag tvingas in i en sådan situation.

John Bauergymnasiet - Upplev, uppnå
.... Jojo, uppnå ett MVG i kurserna fjanteri A och B

När jag kommit hem, lugnat ner humöret och sovit en kort stund ska jag kolla upp det här med folkhögskolor och distansutbildningar, hur det fungerar med studielån och sådär.
Jag har ledsnat, det här var droppen som fick bägaren att rinna över. Jag är för själsligt trött för att bita ihop två år till, på skolan också. Det enda stället där jag trodde jag skulle få vara en vanlig artonåring, utan komplicerade situationer som behövde lösas och styras, bara lugn och ro, och få kunskaper på köpet.

Jo man tackar, John Bauer som stal min livslust.
Helvete!Foton & text är copyright  © Saivo (om inte annat anges i bloggen).

Sheena / Rockho

Du är faktiskt inte första som nämner att JB är ganska fjantigt och "lekigt". Du har inte funderat på att läsa media på Wargen? Jag gick där och det var awesome - jobb, plugg och inte alls så mycket lek (förutom på rasterna då).Och jaa, ta och kom till S-vall! Vore ju sjukt awesome!

2010-09-22    09:04:12    http://rockho.blogg.se/


FUNDERA PÅ DET HÄR INNAN DU KOMMENTERAR:

• I can hunt you down and kill you.
• Du ser väl vad du ska göra här?
  Visa hänsyn,vi är alla olika & har olika vägar i livet.
• Ingen marknadsföring. Spam, reklam för bloggar,tävlingar,gratissidor eller dylikt raderas & IP-nummer blockeras.

• Vill du kontakta mig privat så gör du det här: 


    bloglovin

Namn

Giltig E-postadress

Blogg/Hemsida