Högskoleångest

            2011-04-18    13:05:21    Allmänt    1 Kommentarer


Jag är nervös och har lite ångest. Det här med folkhögskola. Insökningsblanketter. Linjer.
Min förbaskade okunskap.
Min SYV gav mig inte många svar och min telefonfobi hindrar mig från att ringa skolan själv och fråga hur det blir med studierna om jag redan har massa betyg sedan innan och inte behöver alla tre år.
Det får väl bli som det blir.
Birkas allmäna linje lär det bli. Men jag måste hämta ett personbevis och ta ett foto som duger.
Hur fan ska det fotot se ut? Som ett passfoto? Själlöst och tråkigt? Eller ska jag visa min personlighet? Ska jag framställa mig som någon annan? Hur fan ska det här gå till?Foton & text är copyright  © Saivo (om inte annat anges i bloggen).

Even in Dreams

            2011-04-10    22:37:58    Allmänt    0 Kommentarer


Close your eyes and think of England.
Jag måste köpa balkongmöbler, så jag kan sitta och röka i regnet och lyssna på musik. Fast jag röker inte, egentligen. Men då, kan jag passa på. När luften doftar fukt och lugn, då sitter jag med filt, te och en cigg och är så harmonisk som jag någonsin kan.
Kommer på mig själv med att drömma iväg hela tiden, till andra platser, andra städer, andra länder. Jag tror jag vill bort, så semestern i slutet av månaden kommer perfekt. Det bär av till Piteå, såklart. Som alltid, när jag vill sticka och gömma mig från allt vad ansvar och vuxenliv heter.
Min dator har för övrigt dött. Bara så ni vet, om det känns intressant!Foton & text är copyright  © Saivo (om inte annat anges i bloggen).