It's not so bad

            2011-01-27    17:49:51    Allmänt    2 Kommentarer


Jag hade glömt bort att Sundsvall kunde vara döden för själen. Eller så skyller jag på att jag slarvat med medicinen.
Medicinen.. Ja, det låter mer logiskt. Vi skyller på det.

Vad hände? När jag började åka till Sundsvall för sisådär fem år sedan så var det livat som fan, jag hade vänner överallt och vi hade sattyg för oss mest hela tiden. Nu finns här ingen, alla har flyttat, några har gått vidare till nästa liv, några sitter bakom lås och bom, vissa hör inte av sig längre eller så har jag tappat bort deras nummer. Just my luck, indeed.

Och mitt favorittak är täckt med snö, så jag kan inte ens sitta där och titta på himlen. Det är för kallt att gå till havet nu, speciellt när jag glömt min halsduk hemma.

Two weeks to go. Helgen kommer åtminstone lysas upp av gott sällskap, dumt att klaga i onödan har jag hört.
Popcorn och seriemördardokumentärer får duga tills vidare. Och jag kan ju faktiskt dricka vatten rakt ur kranen här.Foton & text är copyright  © Saivo (om inte annat anges i bloggen).

One step at the time

            2011-01-12    23:16:36    Allmänt    1 Kommentarer


Jag visste inte ens att man kunde få en övertrasseringsskuld på ett bankomatkort jag inte använt sedan sommarens slut och som det fanns hela 25 kronor på. Det kan man tydligen! Så nu är jag 300:- fattigare. Men också skuldfri!
Och imorgon är det jag som traskar ner på länsförsäkringar och stänger alla mina konton där. Över 250:- i årsavgift? Nejtack! Jag klarar mig så bra utan!

Jag ska snart ta kort åt er, på finlägenheten. För nu har jag bytt golven, och det är jättefint! Men soffan hade leveranstid, så i helgen bör jag känna mig relativt klar med allt. Då är det bara småfix som lite gardiner, mattor och såntdärnt inredningsjoks som jag inte har så stor koll på.

Men IKEA blir min vän i vår. Och jag ska nog praktisera både i Piteå och i Sundsvall här framöver. Så får jag komma bort lite från Östersunds skit.

Nej men kort och gott, det är lite kaos runt om, och jag har inte fått någon rätsida på mycket. Men jag har en ganska bra magkänsla, nu börjar jag komma igång med lite vardagliga saker också.

Länge leve jämtländskt tjur!
En sort för sig - lite finare, lite bättre. Helt enkelt!Foton & text är copyright  © Saivo (om inte annat anges i bloggen).